Göteborgs Konsthall - Länk till startsidan
Länk till information om utställningar. Länk till information om programverksamhet. Länk till information om pedagogik. Länk till information om Göteborgs Konsthall. Länk till kontaktinformation. Link for english information.PROGRAM

Vi erbjuder ofta olika program i samband med våra utställningar och på denna sida presenterar vi de kommande programpunkterna under den aktuella utställningen. Främst satsar vi på konstnärssamtal med aktuella utställare men det kan även handla om seminarier i anslutning till utställningens tema, specialvisningar, For Fun, sportlovsprogram m.m.


Guerrilla Girls performance med Frida Kahlo och Kathe Kollwitz den 21 april 2011. Läs mer


Lördag 8 augusti kl 13.00-13.30
LÖRDAGSVISNING
Språk: svenska

- - - - - - - - - - - - - -

Tisdag 11 augusti kl 12:00 – 19:30
Onsdag 12 augusti kl 12:00 – 19:30
Torsdag 13 augusti kl 12:00 – 19:30

FOR FUN=Kalaskonstverk!

Kom och skapa ett mega-superstort färgsprakande allkonstverk med Göteborgs Konsthall under Barnens kulturkalas i Trädgårdsföreningen. Växthuset är fyllt av byggmaterial, trä, kartong, papper, tejp, klister och färg. Måla med fingerfärg, bygg på tvären, höjden, kors och tvärs och tejpa hit och dit… Bra med oömma kläder. Drop in och kostnadsfritt!

Ålder: 0-12 år + vuxenkompisar
Plats: Trädgårdsföreningen, Göteborg (Växthuset)

- - - - - - - - - - - - - -

Lördag 15 augusti kl 13.00-13.30

LÖRDAGSVISNING
Språk: svenska

- - - - - - - - - - - - - -

Lördag 22 augusti kl 13.00-13.30
LÖRDAGSVISNING
Språk: svenska

- - - - - - - - - - - - - -

Lördag 22 augusti, kl 14:00-15:00
KONSTNÄRSSAMTALMED JOHAN ZETTERQUIST
Välkommen till ett samtal mellan utställande konstnär Johan Zetterquist, konsthallschef Mikael Nanfeldt och intendent Liv Stoltz från Göteborgs Konsthall.

- - - - - - - - - - - - - -

FOR FUN= Konstjakt
Kom och gör vår kluriga konstjakt på Göteborgs Konsthall. Den innehåller frågor och uppgifter för små och stora att fundera på när ni går runt i utställningen. Fråga i receptionen efter konstjakten!

- - - - - - - - - - - - - -

FOR FUN=Din hjälte på Götaplatsen!
Vem skulle du vilja se stå staty på Götaplatsen? En bästis, en lärare eller kanske ett husdjur? Vi inspireras av utställningen med konstnären Johans Zetterquist och funderar på varför han har gjort en staty av en bankrånare och vilka som får bli statyer och vilka som inte får det. Kom till konsthallen och gör förslag på en egen hjälte som du tycker ska stå staty mitt på Götaplatsen!

När: Varje dag under öppettid

- - - - - - - - - - - - - -

SUGEN PÅ KONSTKURS I HÖST?
Vad har lett fram till att konsten ser ut som den gör idag? Hur har begreppet konst förändrats och hur ser konstnären själv på sin roll som konstnär? Med utgångspunkt i utställningen A story within a story... ger Göteborgs Konsthall en kvällskurs om konsten idag. Vid varje tillfälle träffar du konsthallens personal eller inbjudna gäster.
Tisdagar 22/9, 6/10, 20/10, 3/11 kl 18:00-19:30 på Göteborgs Konsthall, Götaplatsen.
Fika ingår vid varje tillfälle och kursen kostar 500 kr.
Anmälan sker via Studieförbundet Vuxenskolans hemsida www.sv.se
I samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan.

- - - - - - - - - - - - - -


Länk till information om öppettider.