Göteborgs Konsthall - Länk till startsidan
Länk till information om utställningar. Länk till information om programverksamhet. Länk till information om pedagogik. Länk till information om Göteborgs Konsthall. Länk till kontaktinformation. Link for english information.PROGRAM

Vi erbjuder ofta olika program i samband med våra utställningar och på denna sida presenterar vi de kommande programpunkterna under den aktuella utställningen. Främst satsar vi på konstnärssamtal med aktuella utställare men det kan även handla om seminarier i anslutning till utställningens tema, specialvisningar, For Fun, sportlovsprogram m.m.


Guerrilla Girls performance med Frida Kahlo och Kathe Kollwitz den 21 april 2011. Läs mer


- - - - - - - - - - - - - -

LÖRDAG 4 OKTOBER KL 18-01

iDEALFEST 2014
En endagsfestival i ljudet och oljudets tecken. Från ljudkonst via energifylld dronenoise till djupa popexperiment. Sex akter som alla har kraft att beröra, förändra och berika: Mariam The Believer, Jo Thomas, Hästköttskandalen, Hypnotower, Nadine Byrne, Klara Lewis.
Klicka här för att läsa mer

- - - - - - - - - - - - - -

FREDAG 10 OKTOBER (KULTURNATTA) KL 19-23
B.Y.O.B. BRING YOUR OWN BEAMER
Har du drömt om att få visa din film på Konsthallen? Nu har du chansen! Alla är välkomna att delta, enda kravet är att man tar med sin egen utrustning: dia-projektor, tjock TV, super 8, 16mm eller digitalt, alla former av videopresentationer är tillåtna (reklam, hets mot folkgrupp och annat trams undanbedes snällt men bestämt). Man ansvarar själv för installering fredagen den 10 oktober mellan 15:00 - 18:30.
Klicka här för att läsa mer

- - - - - - - - - - - - - -

LÖRDAG 18 OKTOBER KL 13-17
VERNISSAGE: MÄRK LINJEN / MARK THE LINE
Invigning av Märk Linjen / Mark the Line - en internationell grupputställning som undersöker hur vi med linjens hjälp markerar territorier, tydliggör maktförhållanden och särskiljer oss från de andra. Märk Linjen är en utställning som vill teckna linjens påtagliga närvaro i allas våra liv. Med verk av Francis Al˙s, Mona Hatoum, Jennifer Allora and Guillermo Calzadilla, Janine Antoni, Fred Sandback, Leonor Antunes, Bruce Nauman, Sigalit Landau, Gillian Dyson och Runo Lagomarsino.Länk till information om öppettider.