Göteborgs Konsthall - Länk till startsidan
Länk till information om utställningar. Länk till information om programverksamhet. Länk till information om pedagogik. Länk till information om Göteborgs Konsthall. Länk till kontaktinformation. Link for english information.PROGRAM

Vi erbjuder ofta olika program i samband med våra utställningar och på denna sida presenterar vi de kommande programpunkterna under den aktuella utställningen. Främst satsar vi på konstnärssamtal med aktuella utställare men det kan även handla om seminarier i anslutning till utställningens tema, specialvisningar, For Fun, sportlovsprogram m.m.


Guerrilla Girls performance med Frida Kahlo och Kathe Kollwitz den 21 april 2011. Läs mer
VERNISSAGE
MAGNUS BÄRTÅS
- THE STRANGEST STRANGER AND OTHER STORIES

Lördag 27 februari kl 11-17


Vernissage 27 februari:
Kl 14:00 - Invigning: Konsthallens chef Mikael Nanfeldt hälsar välkommen
Kl 14:15 - Premiärvisning av filmen The Strangest Stranger
Kl 15:30 - Samtal mellan Magnus Bärtås, David Elliott (curator, skribent och professor i modern och samtida konst) och Johnnie Walker (konstpersonligheten och huvudperson i Bärtås film The Strangest Stranger).

I samtalet diskuteras filmen The Strangest Stranger som bygger på Magnus Bärtås dokumentära material från en 20-årsperiod av Johnnie Walkers liv – en judisk man i Tokyo som är förebild för en karaktär i Takashi Murakamis roman Kafka på stranden.

Klicka här för att läsa mer om utställningen

- - - - - - - - - - - - - -

FÖRELÄSNING

RE/FORMATIONS: DISABILITY, WOMEN AND SCULPTURE
Lördag 5 mars, kl 14:00

Föreläsning om funktionsvariationer och funktionsvariationsestetik inom modern och samtida konst av Dr Ann M. Fox och Jessica Cooley.

Klicka här för att läsa mer

- - - - - - - - - - - - - -

BOKRELEASER & SAMTAL
MAGNUS BÄRTÅS
Lördag 19 mars


Denna lördag är det release för inte mindre än två publikationer kopplade till Bärtås konstnärsskap. Mikrohistorier, vilket bygger på ett forskningsarbete tillsammans med en grupp bestående av Lars-Henrik Ståhl, Suzana Milevska, Lina Selander, Andrej Slavik och Mika Hannula. Denna dag släpps också katalogen för utställningen The Strangest Stranger and other Stories med texter av Maria Lind, Mika Hannula och Suzana Milevska.

- - - - - - - - - - - - - -

VAD TYCKER DU?
Följ oss och kommentera på twitter
@GBGkonsthallLänk till information om öppettider.