Göteborgs Konsthall - Länk till startsidan
Länk till information om utställningar. Länk till information om programverksamhet. Länk till information om pedagogik. Länk till information om Göteborgs Konsthall. Länk till kontaktinformation. Link for english information.FOR FUN=FOR FUN= en mötesplats för nyfikna, stora som små, på Göteborgs Konsthall.
Inspiration och kreativitet står i centrum.

- - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - -

LÖRDAG 6 DECEMBER KL 13.00-15.00
FOR FUN=KARTOR
Hur ser din värld ut? Vart går dina vägar? Vi drar linjer och skapar gränser över det vi vet något om och det vi bara anar. En karta är en bild av världen men samtidigt så mycket mer. Den som gör en karta kan själv bestämma hur mycket och hur lite den vill berätta.
Kom och skapa din egen världskarta över det som är viktigt i just din värld, detta tillsammans med kartnörden Emelie Lilja. Från fyra år och uppåt. Drop in!

- - - - - - - - - - - - - -

LÖRDAG 3 JANUARI KL 13.00-15.00
FOR FUN=TECKNINGAR I LUFTEN
Med ståltråd, garn, fisklina, sytråd och annat material skapar vi skulpturer som ser ut som teckningar i luften. Nyfiken? Kom och skapa med oss! Vi låter oss inspireras av utställningen Märk Linjen. Från fyra år och uppåt. Drop in!


- - - - - - - - - - - - - -

Med utgångspunkt i utställningen eller ett gemensamt tema arbetar vi tillsammans, stora och små, i och utanför studion med att göra egna konstverk. Vi utforskar olika tekniker och material varje gång. Från 4 år och uppåt. FOR FUN= gratis!


Länk till information om öppettider.