Göteborgs Konsthall - Länk till startsidan
Länk till information om utställningar. Länk till information om programverksamhet. Länk till information om pedagogik. Länk till information om Göteborgs Konsthall. Länk till kontaktinformation. Link for english information.AKTUELLT

På denna sida finner du den mest aktuella informationen angående programverksamhet, vernissage och annat som är på gång på Göteborgs Konsthall.


FREDAG 17 OKTOBER KL 15-17
PLACING PERFORMANCE: FÖRELÄSNING AV GILLIAN DYSON
Plats: Akademin Valand, aulan
Vasagatan 50, Göteborg

Konstnären Gillian Dyson är aktuell i utställningen Märk Linjen / Mark the Line. I denna illustrerade presentation diskuterar hon betydelsen av plats, möten och performance i sin praktik. Introduktion av Professor Leslie Johnson. Mer information på www.akademinvaland.gu.se

- - - - - - - - - - - - - -

LÖRDAG 18 OKTOBER KL 13-17
VERNISSAGE: MÄRK LINJEN / MARK THE LINE
Invigning av Märk Linjen / Mark the Line - en internationell grupputställning som undersöker hur vi med linjens hjälp markerar territorier, tydliggör maktförhållanden och särskiljer oss från de andra. Märk Linjen är en utställning som vill teckna linjens påtagliga närvaro i allas våra liv. Med verk av Francis Al˙s, Mona Hatoum, Jennifer Allora and Guillermo Calzadilla, Janine Antoni, Fred Sandback, Leonor Antunes, Bruce Nauman, Sigalit Landau, Gillian Dyson och Runo Lagomarsino.

13:00 Konsthallschef Mikael Nanfeldt hälsar välkommen och intendent Liv Stoltz introducerar utställningen
13:15-13:45 Desire Path – Revisiting: Performance av konstnären Gillian Dyson. Därefter mingel och förfriskningar

Göteborgs Konsthall har öppet 11:00-17:00 under vernissagedagen


- - - - - - - - - - - - - -

HYR PÅ GÖTAPLATSEN!
Söker du en annorlunda lokal för mingel? En stämningsfull plats för vigsel? Eller en plats för föreläsningar eller andra evenemang?

Klicka här för mer information för att hyra lokal.

- - - - - - - - - - - - - -

KOMMANDE PROGRAMPUNKTER
Klicka här för fler programpunkter

- - - - - - - - - - - - - -


Länk till information om öppettider.